Referenties

"Annette heb ik ervaren als een prettige coach. Ze heeft oprechte interesse, luistert goed en heeft een prettige stem. Ze hielp mij goed om mijn doelen te bereiken en daarvoor de diepte in te gaan. Annette paste maatwerk toe met haar technieken waaronder meditatie en visualisatie, wat ik als erg fijn en nuttig heb ervaren. Ik heb gebruik gemaakt van haar diensten van verdiepende coachingsessies als aanvulling op de eerder gevolgde training bij De Baak 'Perfectionisme en in je kracht'. Haar sessies hebben mij nog bewuster gemaakt van het hoe, waarom en wanneer van mijn pleasergedrag. En hoe hiermee beter om te gaan. Annette is een aanrader als je op zoek bent naar een goede coach!"

Wendy van Leeuwen, Ministerie van Justitie en Veiligheid 


"Eind 2022/begin 2023 heb ik een coachtraject doorlopen bij Annette, omdat ik merkte dat ik niet genoeg voldoening haalde uit mijn toenmalige werk. Het is dan best lastig om de vinger erop te leggen waarom iets niet helemaal bij je past en wat dan eventueel wel bij je past is een hele puzzel. Door middel van de coaching van Annette heb ik veel inzicht gekregen in mezelf. Zij heeft mij hier op een hele fijne manier in begeleid door goede en kritische vragen te stellen. Hierdoor was ik niet alleen tijdens de gesprekken maar ook eromheen bewust aan het worden van welke dingen ik energie krijg en waarvan niet. Tijdens de gesprekken met Annette voelde ik me altijd gehoord en gezien en dat is, zeker als je op dat moment wat onzeker bent, heel fijn en geeft een veilig gevoel. De coaching van Annette heeft voor mij een basis gelegd waar ik verder mee kon gaan en inmiddels heb ik ook een baan gevonden waar ik veel energie uit haal en met plezier doe." 

Clementine Verhulst, Basisarts Verzekeringsgeneeskunde, UWV


"Mijn coachtraject met Annette is heel goed verlopen en heeft me echt veel opgeleverd. Ik vind Annette een fijne, deskundige coach. Zij beheerst veel coachingsvaardigheden en stelt de goede vragen. Door haar inzet van intuïtie en haar aandacht voor gevoel gaat de coaching nog een laagje dieper. Annette heeft mij op die manier goed geholpen met mijn carrièrevraagstuk, met in de verschillende fasen van het traject aandacht voor wat er op dat moment nodig was. Nogmaals bedankt Annette!"

Marleen de Klerk, Senior-adviseur Rijkswaterstaat


"Ik ervaar Annette als een warme en betrokken persoonlijkheid. Haar gave om diep te luisteren is ongekend. Ze creëert ruimte met haar aanwezigheid zodat alles mee kan doen in het contact. Ze put uit een rugzak vol levenservaring in combinatie met de nodige opleidingen en systemen die zij zich eigen heeft gemaakt. Past ze telkens hetzelfde toe? Nee, ze kijkt in het moment wat er past bij jouw vraagstuk. Ze koppelt hiermee vlot en gedetailleerd terug waardoor je als ontvanger voelt dat je bent bijgestaan met woord en gevoel."

Elske Verbraak, Écht contact met Energetics & Human |Inspiration & Guidance | Dagvoorzitter


"Annette is een coach die met grote zorgvuldigheid te werk gaat. Ze is in staat om echt bij je te zijn, met alles wat er is. Ze heeft de dieptes in zichzelf aangekeken, en er vriendschap mee gesloten. In dat proces is, naast een grote empathie, ook een groot onderscheidingsvermogen vrijgekomen. En dat zet ze zonder voorbehoud in voor jouw heil. Je bent bij haar in goede handen."

Liesbeth Aarts, Loopbaancoach | PRI-coach | Praktijk Vrije Ziel voor bezield werken en leven.